Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
üzenetére
hát az Evolution benne van az üzenetkezelőben, viszont háttérbe nem lehet tenni. illetve annyit, ha beállítod, hogy ne legyen rajta a tálcán, és akkor ha lecsukod akkor nem is fogod látni egyáltalán. nekem külön asztalon van maximalizálva, így látom ha új levél jön, és hamar át is tudok váltani, hogy olvassam.
de én sem vagyok kibékülve ezzel az új koncepcióval egyébként, a fő bajom, hogy egy csomó plusz klikkelést bevittek a progik kezelésébe. pl. ha evolution levelem jött, először rá kell klikkelnem a borítékra, és ott a lenyíló menüben kiválasztanom az evolutiont, holott semmi más progit nem használok a menüből, így azoknak ott se kéne lenniük. vagy, a legnagyobb fájdalmam, hogy 2 klikkel meg kell nyitni a transmissiont hogy megnézzem a sebességeket, ugyanis tooltip nincs, és nem is lesz. (maga Mark Shuttleworth tette won't fix-re az erről szóló bugomat)
amúgy valszeg több más progit is integrálni fognak az új értesítési rendszerbe, mondjuk nemtom miért kell ekkorát újítani egy LTS-re, főleg, hogy a Gnome Shell megintcsak valami mást fog használni...
Aktív témák
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest