- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- UHD filmek lejátszása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Oké... elolvastam mindent (ubuntu.hu, Ubuntu Breezy kalauz) , próbálkoztam, de az istennek nem tudom beállítani a hálózatot (a netmegosztásról nem is beszélve, bár a kettő összefügghet). Két hálókártya van a gépemben, mindkettőt fel is ismeri. Akármit pötyögök be a hálókártyához (fix IP, DHCP (de hogy ez minek egy sima otthoni hálózatra), barangoló), egyszerűen semmit nem lát a Windows hálózatból. Ott van, hogy Windows hálózat, de utána a nagy semmi. Néha-néha az Smb4k látta, de leginkább el sem indult avagy csontra fagyott -> leszedtem. Firestarter folyton aszonta a LAN-os hálókártyára, hogy nem áll készen, míg be nem írtam neki egy átjárót. Megosztottam vele a netet is, az sem ment -> leszedtem a picsába azt is. EZEN gyöngyörű írás segítségével osztottam (volna) meg a netet, úgy sem ment. Hát biztonság ide, biztonság oda, a fasz kivan, hogy 2007-ben nem lehet összehozni egy grafikus felületet net kapcsolódásra vagy net megosztásra. A másik meg, hogy az MSN-t helyettesítő alkalmazások jó eséllyel lefagynak. Valaki legyen oly kedves és segítsen legalább a hálózatban

Aktív témák
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Bestbuy játékok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Elite: Dangerous
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest