Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Oké... elolvastam mindent (ubuntu.hu, Ubuntu Breezy kalauz) , próbálkoztam, de az istennek nem tudom beállítani a hálózatot (a netmegosztásról nem is beszélve, bár a kettő összefügghet). Két hálókártya van a gépemben, mindkettőt fel is ismeri. Akármit pötyögök be a hálókártyához (fix IP, DHCP (de hogy ez minek egy sima otthoni hálózatra), barangoló), egyszerűen semmit nem lát a Windows hálózatból. Ott van, hogy Windows hálózat, de utána a nagy semmi. Néha-néha az Smb4k látta, de leginkább el sem indult avagy csontra fagyott -> leszedtem. Firestarter folyton aszonta a LAN-os hálókártyára, hogy nem áll készen, míg be nem írtam neki egy átjárót. Megosztottam vele a netet is, az sem ment -> leszedtem a picsába azt is. EZEN gyöngyörű írás segítségével osztottam (volna) meg a netet, úgy sem ment. Hát biztonság ide, biztonság oda, a fasz kivan, hogy 2007-ben nem lehet összehozni egy grafikus felületet net kapcsolódásra vagy net megosztásra. A másik meg, hogy az MSN-t helyettesítő alkalmazások jó eséllyel lefagynak. Valaki legyen oly kedves és segítsen legalább a hálózatban

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest