Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyelőre lekapcsoltam... Live: a telepítő felület leginkább egy live cd-ről fut, igaz, gondolom kevesebb dologra van szüksége - na de így is remekül fennállt a probléma. Holnap még kínomban szerintem kipróbálok egy 8.10-et, meg egy másik egeret, vagy egy kubuntut...
De nincs mihez kötnöm, nincs hibaüzenet, viselkedés, csomag, bármi, ami okozhatná, rákeresni nem igazán tudok... ez lenne megoldás, na de hát ahány ember, annyi megfogalmazás, ha egyáltalán van ilyen másoknál is, és indítottak neki valami thread-et. Lehet kéne nyitnom/keresnem egyet ubuntuforums-on...
Volt, hogy úgy használtam, hogy minden bekapcs után nyomtam egy X restartot egyből, és akkor nem volt gond (azt hiszem), máskülönben bekapcs után nem ment jól. Aztán volt, hogy "elmúlt" a gond.
Esetleg tegyen valami InputDevice (vagy mi is az) bejegyzést az xorg-ba? Alapből tudtommal egyik rendszeren sincs, eddig sem írtam, eddig sem volt gond... de lehet segítene.
Nem tudom, mi változik az Xrestart után, mert talán az összes esetben, ezután elmúlt a gond... Csak ott lesz valami gubanc.
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest