Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Monitor hiba topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
barnam_
üzenetére
moonman windowsos topikokban erről litániát tud mesélni, hogy mennyire más, és persze mennyivel fejlettebb a win memóriakezelése az xp- a pre-, vista óta superfetch miatt pl. mert villámgyorsan teletölti a ramot, előre kitalálva, mit is akarsz majd tenni, mert eddig is sokszor ezt tetted. ha mégsem így teszel, akkor villámgyorsan kilapozza a ramból a nem kellő cuccokat a lapozófájlba, hogy a ramot ténylegesen használni készülő program tudja is ezt tenni. majd ide, majd oda, majd ide, majd oda, majd ide, majd oda, majd ide, majd oda...pörög-forog a hdd, tele a ram: ha már van, akkor használjuk.
ne álljon ott, mert berozsdál. de a win bármennyi ramot képes így megtölteni, és ettől nemhogy lassabb lenne, ááá, dehogy. sőt, gyorsabb. úgyhogy kapcsold vissza a pagefile-t, kell az neked. hidd el!
Linuxnak mennyire van rá szüksége? szoktam én is VBoxban futtatni (mikor mit, legtöbbször) újabb Ubuntut. 1,5GB ramom van, 704MB szokott engedélyeztetni VBox ramnak. így a memóriahasználat fel szokott menni bőven 1GB fölé. és ilyenkor használ vagy 200MB swapot is, mert a VBox mellet még más is szokott menni, alapból olyan 400MB környékén. ja, és shared memory alaplapi vga-m van, így ez is a ramot eszi. 
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ne álljon ott, mert berozsdál. de a win bármennyi ramot képes így megtölteni, és ettől nemhogy lassabb lenne, ááá, dehogy. sőt, gyorsabb. úgyhogy kapcsold vissza a pagefile-t, kell az neked. hidd el!
Linuxnak mennyire van rá szüksége? szoktam én is VBoxban futtatni (mikor mit, legtöbbször) újabb Ubuntut. 1,5GB ramom van, 704MB szokott engedélyeztetni VBox ramnak. így a memóriahasználat fel szokott menni bőven 1GB fölé. és ilyenkor használ vagy 200MB swapot is, mert a VBox mellet még más is szokott menni, alapból olyan 400MB környékén. ja, és shared memory alaplapi vga-m van, így ez is a ramot eszi.