Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Azt a Murrine témát, amennyiben feltetted, megtalálod a /home/"felh.neved"/.themes könyvtár alatt, kézileg töröld. Én nem raktam fel külön ezt a témát, csak annyit csináltam amennyit leírtam, hogy kell az RGBA-s átlátszós cucchoz, a Gnome Color Chooserben ott volt magától, ki tudtam választani. De nem is találkoztam az általad leírt háttérképes problémával. Szal akkor állítsd vissza alapra a visszaállítás gombbal ezt a Choosert, a Megjelenésnél válassz egy másik témát, majd a könyvtáradban töröld kézileg a téma könyvtárát a fájljaival. Majd a Choosert újra állítsad be, és nézd meg, hogy jó lett-e.
Bár egyébként furcsállom a hibát, és azért gyanús, hogy nem egy téma miatt van, de azért próba, szerencse.

Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest