Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Egyelőre nem tudom még mi a gond (az is lehet, hogy bedöglött a DVD író), de nem sikerül Ubuntu alatt kiírni egy Windows 7 telepítő DVD-t az eredeti msdn ISO-ból.
Mondjuk azon nem lepődtem meg, hogy írás után nem olvassa be az UDF filerendszerű lemezt (sőt, azt mondja, nincs lemez...), de bootolni sem akar róla a gép. A 9.10-es ubuntu beépített DVD írója (Brasero) nem képes rá, hogy egy ISO-t a filerendszerétől függetlenül írjon ki bitrő bitre, hiba nélkül?
Mivel lehetne felvarázsolni a DVD-re a képfilet? Mintha lenne Nero for Linux, az támogat UDF ISO-kat?
(Előbb eldibáltam 2 sima DVD-R-t, most leugrottam a boltba, és vettem egy DVD+RW-t, és ugyan az, szóval nem lemez hiba.)
Aktív témák
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest