Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Újabb gond: Ubuntu 9.10-et telepítettem, nem ismeri fel a monitort, 1024*768-ban hajlandó kezelni 1280*1024 helyett (pedig Samsung). Ezt még túlélném, mert az nVidia X Server-rel át tudom állítani, de nem tudom elmenteni a xorg.conf-ba (Failed to parse existing X config file '/etc/X11/xorg.conf'), ami azt eredményezi, hogy újraindítás után ismét 1024*768 fogad. Próbáltam rendszergazdaként belépve, semmi.
Mentsem le más néven, majd Live-val cseréljem ki a kettőt?! Majd ugyanezt játsszam el, ha ki-be akarom kapcsolni a TV kimenetet? Már kezd rémleni, miért volt tele a tököm már a 8.04-gyel is.
Valamint frissítéskor keresztkérdéseket tesz fel, pl. frissítse-e a GRUB-ot vagy hagyja meg a meglévőt. Mit érdemes válaszolni? Eddig azt tettem, hogy hagyja meg a régit, az a biztos.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest