Hirdetés
Aktív témák
-
upszilon
őstag
"Ellenben ha megy Win alatt, akkor a DownloadHelper FF addonnal le tudnád tölteni, ha úgy megfelel."
Nem, sajnos windowsban sem lehet letölteni. Pontosabban letölt 288 bájtot és jelenti, hogy kész. Ellenben a Fraps windowsban szépen szedi. Az erdmény viszont használhatatlan. Ugyanis amikor megáll a töltés, akkor kimerevített képet ad ő is. A hang is képes jócskán elcsúszni ilyenkor. Szóval a végeredmény nem lesz kielégítő.
(#22455) Kendek: összesen 4 darab film van ott. Ebből hármat tegnap este óta töltök, egy pedig lejött. De az sem jó. Képzeld, ezt írja ki nekem:
"186.93 MB / 229.91 MB (8.19 kB/s, 01:27:30 remaining)
Download complete!"...és valóban hiányzik is a nagyrésze a filmnek. Egyébként a minősége megegyezik az eredetivel. Szóval a módszer jó. Köszönöm mégegyszer a hathatós segítséged! Most még ha letöltöttem őket, akkor a rákattos megjelenítésre fogok mégegyszer rámászni. Nem hiszem el, hogy másoknak megy, csak én vagyok ennyire ügyetlen...
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest