Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen széket vegyek?
- PLC programozás
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem azért mondod, de én leírtam a lehetőségeket, majd az magyaráztam, hogy külső lejátszóval, nevezetesen VLC-vel, hogyan tudod lejátszani. Főleg azért, mert le is akartad tölteni, gondoltam így a legjobb, hisz bármikor megnézheted, csak net kell hozzá, nem kell keresgélned. Én csak erre mondtam, hogy ezt kipróbáltam, de mint láthatod, akár a böngészőben történő lejátszás is gond nélkül mehet.
Az ember segíteni akar, de Te csak mindenkit kritizálsz, hülyének nézel, mintha Te lennél a "Jani". Biztos most is csak próbára teszel minket, hogy hány ostoba válaszol neked.
Szerintem belőled itt szinte mindenkink elege van, mindenkit lenézel, megítélsz, magadat meg elfelejted az ítélőszékre beültetni...
Ne használj Ubuntut, örök időkre felejtsd el már csak a Linux szó is! Nem neked való és kész.
Már egyszer elmentél, és szeretnélek megkérni, hogy menj el még egyszer, és ne is nézz vissza, ne akarj másokból, de leginkább magadból hülyét csinálni. A múltkori beírogatásod éppen elég volt, már pontosan értem, hogy mért tiltottak ki már téged azelőtt innen...
Aktív témák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Projektor topic
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- BMW topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest