Hirdetés
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem azért mondod, de én leírtam a lehetőségeket, majd az magyaráztam, hogy külső lejátszóval, nevezetesen VLC-vel, hogyan tudod lejátszani. Főleg azért, mert le is akartad tölteni, gondoltam így a legjobb, hisz bármikor megnézheted, csak net kell hozzá, nem kell keresgélned. Én csak erre mondtam, hogy ezt kipróbáltam, de mint láthatod, akár a böngészőben történő lejátszás is gond nélkül mehet.
Az ember segíteni akar, de Te csak mindenkit kritizálsz, hülyének nézel, mintha Te lennél a "Jani". Biztos most is csak próbára teszel minket, hogy hány ostoba válaszol neked.
Szerintem belőled itt szinte mindenkink elege van, mindenkit lenézel, megítélsz, magadat meg elfelejted az ítélőszékre beültetni...
Ne használj Ubuntut, örök időkre felejtsd el már csak a Linux szó is! Nem neked való és kész.
Már egyszer elmentél, és szeretnélek megkérni, hogy menj el még egyszer, és ne is nézz vissza, ne akarj másokból, de leginkább magadból hülyét csinálni. A múltkori beírogatásod éppen elég volt, már pontosan értem, hogy mért tiltottak ki már téged azelőtt innen...
Aktív témák
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest