Hirdetés
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem kell varázsolni fekete ablakban semmit. Mielőtt leírtam volna a megoldást, előtte természetesen teszteltem, és jó volt. Más megoldást nem tudok, én így szoktam csinálni, ha Windows Media Video van beágyazva. Nekem is csak az Ubuntu Restricted Extras van fönnt, nem is kért pluszba semmit hozzá.
Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst.#22338: Firefoxban a videó helyére jobbegérgomb, View Page Source, majd kikeresed a címet.
Vagy ennél egyszerűbb, ha a View Page Infót választod és a Media fülnél megtalálod, Embended típusút kell keresned.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,újszerű, 100%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs