Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Nem kell varázsolni fekete ablakban semmit. Mielőtt leírtam volna a megoldást, előtte természetesen teszteltem, és jó volt. Más megoldást nem tudok, én így szoktam csinálni, ha Windows Media Video van beágyazva. Nekem is csak az Ubuntu Restricted Extras van fönnt, nem is kért pluszba semmit hozzá.
Sokszor le lett írva, nem kötelező Linux alapú operációs rendszert használni, ha nem kedveled, akkor ne erőltesd, ne legyél mazoista, használd a Windowst.#22338: Firefoxban a videó helyére jobbegérgomb, View Page Source, majd kikeresed a címet.
Vagy ennél egyszerűbb, ha a View Page Infót választod és a Media fülnél megtalálod, Embended típusút kell keresned.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest