Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DraXoN
üzenetére
Mármint úgy konkrétan egyáltalán nem ment a PPPoE kapcsolat? Csak mert nálam is ugyanez van (téhóm), és a netezés minden gond nélkül ment, ha jól emlékszem, nem kellett trükközni - igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.
(#22070) Alukard: eddig az itthonival nálam sem volt gond.
Amúgy azért gondoltam rá, hogy inkább a 9.10-et kéne telepíteni, mert talán a 64 bites változata annak egy fokkal fejlettebb, mint az eggyel régebbinek. De aztán a fene tudja.Tulajdonképpen azért szeretném inkább a 64 bites változatot választani, mert
1.) ha már van 64 bites procim, minek szórakozzak a 32 bitessel
2.) egyre több programot optimalizálnak 64 bitre (a sebességkülönbség Windows 7 alatt legalábbis tapasztalataim alapján óriási pl. egy Photoshop jellegű program esetén, de akár már a 7-Zip tömörítőprogramnál is), szerintem sokan fognak ráállni erre
3.) nem kell a PAE meg a hasonló trükközések.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest