Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Egyáltalán nem ment, igaz sejtettem, hogy ez lesz, mert liveCD-n keresztül se ment a pppoe nálam (így utána jártam előtte és előre beszereztem azt ami majd kellhet), igy nem volt gondom végülis frissítés után (ezzel, sok mással volt még eleinte)... jah és 64bitest használok, ha az számít.
-
Alukard
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szerintem rakd föl, ha nem megy a PPPoE akkor kezdj el játszani, bár ha wubival ment akkor nem hiszem, hogy gond lesz... javaslat, rakj föl 1 szűz 9.10est wubival, nézd meg hogy megy -e, ha igen happy day
és mehet az éles is 
tomtyi pl a getdeb.net repójához a kapcsolatot deb csomagból lehet telepíteni... simán kattintgatással...
ha apt linken keresztűl telepített akkor megint csak hozzáadódik a repo listához... és megint csak kattintgatás... -
törölt tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"...igaz, sok mindent telepítgettem az elején össze-vissza, így lehet, hogy felkerült azzal együtt valami, amitől különösebb szarakodás nélkül működött.">így biztos nem, mert a külön tárolót nem lehet véletlenszerű kattintgatással feltenni.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és mehet az éles is