- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Ja ok

Mivel csak egy gmail-es címem van (avagy 1-2 másik sulis, amit átirányítok ide, és amúgy sem használok alapvetően), ezért de, böngészőből + van egy checkgmail progi, ami szépen figyeli. Régebben használtan klienst, de végül ezt találtam kényelmesebbnek. Nem fut háttérben levelezőprogi, az új levelekről így is értesülök, label meg filter segítségével szépen el tudom rendezni a leveleimet, csoportosítom, arról a csoportról kapok értesítőt, amelyikről szeretnék, téma szerint rendezve vannak a levelek, remek a spamszűrő, nagy tárhely, szóval nekem így kényelmesebb.
Ha több mail címem lenne, azokat is tudnám innen kezelni, mivel le lehet kérni más fiókok leveleit is, amiket szintén tudsz külön tárolni, és írni/válaszolni is tudsz úgy, hogy adott mailcímedről menjen a levél. Így nem kell több fiókba belépni, de még csak az sem, hogy egyáltalán böngésző legyen nyitva levél ellenőrzéséhez.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest