Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
Ott még nem próbáltam állítgatni őket, de nekem nem is az a gondom, hogy nem működnek a gyorsgombok (nem is próbáltam őket) hanem én szeretném beállítani, hogy melyikre mit reagáljon. Win alatt is amit lehetett átprogramoztam. Pl. Tettem fel Gnome Commandert, egy gombra akarom elindítani, vagy az egérnél az oldalsó (talán 4ées gomb) legyen a középső gomb nekem. A multimédia funkció az egyetlen talán amit azon akarok hagyni ami eredetileg is

(#21332) rtom: Akkor megnyugodtam, ha rendben megy, mondjuk nem tudom honnan szülte, hogy legyen még egy asztalom. Gondolom, hogy két out van a videókártyán, de akkor is furcsa, de nem baj. Most már tudom, mit jelent a metamodes sor
kösz 
Aktív témák
- E-roller topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest