- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sianis
üzenetére
Az rendben is van. Én is ennek a híve vagyok. De egy új levelező kliens, vagy böngésző hogy ront a stabilitáson?!?! Vagy befordítanak valamit a kernelbe, csak én nem tudok róla?
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot. 
Én úgy gondolom, hogy ha egy böngésző bugos, akkor max az fagy le egy jó rendszeren. Bezárom, és nem okoz galibát. A linux elvégre erről híres, nem?
Biztonsági rések: nem hiszem, hogy (csak a böngészőt tudom felhozni megint) pont böngésző téren egy régi verzió biztonságosabb lenne, mint egy új, ahol már programtervezési hibákat is javítanak. Főleg nem egy levelező kliens esetében... Tudom, egy új kiadás után még kell egy kis tesztelési idő, de ilyen alapon akkor a tavaszi LTS-be sem kéne bele rakni az új thunderbirdöt.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan nem vágom, hogy ezt miért nem lehet. Lehet wines szemlélet maradt bennem, lehet nem, csak próbálom szakmailag felfogni a dolgot.