Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Félreérted (szerintem szándékosan). Vannak erre szakosodott cégek, szervezetek, akiknek felteheted. Én csak a szükségességét állítottam. Méghozzá azok ellenében akik azt állították, hogy semmi szükség nincsen rá. Ettől még nem lettem vírusszakértő. Érted a különbséget? Fogod a lényeget? Akkor talán be is fejezhetnénk...
(#20628) DraXoN: Szerintem nem ismered ennek a vitaszálnak az előéletét, azért írsz nekem ilyesmiket. Persze, nem várható el, hogy visszaolvass. Viszont így meg nincs értelme válaszolnom a kérdéseidre. Ugyanis azok értelmetlenné válnak szövegkörnyezetük nélkül.
(#20630) tomtyi: Ne haragudj, de ez a vitaszál már kimerült. Mindent leírtam amit érdemes volt leírni. Aki nem olvas vissza, az nem olvas vissza. Az elkezdheti újra, de már nem velem, mert én itt befejeztem.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest