- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
válasz
upszilon #20555 üzenetére
Most megkérlek valamire ismét. Kerüld az off vitázást, és a személyeskedést is. Érthető voltam? Roppant zavaró.
És egyetlen h.sz.böl ne írd azt, hogy valakit is biztatok valamire.. A véleményem fejeztem ki röviden. Amihez jogom van, mint neked is. Oda is írtam, világbéke, mivel nem támadásnak szántam. Viszont akkor ezek után egy szerintem nagyon fontos dologra hadd hívjam fel a figyelmedet. Kevered a szezont a fazonnal. Valóban fontos adatokat tartalmazó munkaállomásal nem megyünk nettre, sőt fizikailag sincs összekötetésben az internettel. Egy nettezésre szánt géppel pedig épp elég biztonságos az Ubuntu. Ha a user nem fellelötlenül kattint mindenre, és nem látogat különböző kétes eredetű tartalmakat tároló oldalakra. És főleg nem értetlen. Ezeket már leírták neked, többen is.
Felesleges írnod erre választ, nem off-olok tovább.
Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged