Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
FixY67
senior tag
válasz
üzenetére
Halkan jegyzem meg: nekem már fagyott le úgy linuxon az X, hogy magával rántotta a billentyűzetet is, egyedüli gépként meg nem volt mivel rámenni, hogy terminálból kilőjem...
És azért otthoni környezetben még azt hiszem ez a jellemzőbb. (mármint az egy gép)Hogy fotót parancssorból konvertálsz... bocs, de tőled tutira nem rendelnék képet még akkor sem, ha én nem fotóznék.

Ami tény: linuxra nem létezik professzionális kép(fotó)feldolgozó környezet! A gimpet szokták emlegetni, de mutasson nekem valaki egy verziót, amiben megvan a teljes funkcionalitás és képes 16 bites képekkel dolgozni! Próbáltam ligthroomot futtatni wine alatt, nem megy. (nem képes írni a katalógust)Hogy ki adja a lovat ki alá... hát ezen lehet vitatkozni. Én a gépet akarom használni, nem az op.rendszert. Feltételezem, érzékelhető a különbség. ('98-ban kezdtem ismerkedni a linuxokkal és bőven látom a hátrányait desktopon - néhai munkahelyemen kétszer irtottam ki a desktopon használt linuxot és mentem vissza XP-re az olyan apróbb hülyeségek miatt, hogy az apt-get dist-upgrade után működésképtelenné vált a rendszer)
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Blu-ray lejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi