Hirdetés
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Hé hé hé.
Na álljunk már megy egy pillanatra, mielőtt mindenkit elküldesz a sunyiba:"Minden számomra veszélyesnek tűnő program-kipróbálás után"
Direkt keresed a bajt? S utána csodálkozol?Én kerülöm a bajt, ezért biztonságban érzem magam.

Ha meg bios vírus, azt hardver szinten kéne kezelni, nem os szinten. Persze úgy is lehet tenni ezt-azt.
A cikk meg feltalálta a spanyol viaszt, nekem p1-en is volt már biosz vírusom.(#20207) upszilon
"Nézd, én felhívtam a figyelmet valamire. Ennyi."
nem, nem ennyi. Le amatőrözted itt a fórumozókat - úgy amblokk - s miért is?
1. Mert nem reagáltunk a bejelentésedre, hogy vírusod volt. Jó. Most erre mit írjak? Egészségedre? Az nem jutott eszedbe, hogy nem lóg mindenki állandóan a neten? Plusz talán azt is vedd figyelembe, hogy 0 konkrétumot írtál. Erre max együtt érezni tudunk, nem érdemben reagálni.
2. Belinkeltél egy olyan általános leírást, ami pl: nekem semmi újat nem mondott. Erre mit reagáljak?Szóval picit azért vegyél vissza. Köszi.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen routert?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- WD Green 4TB HDD (WD40EZRX)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest