Hirdetés
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
Aktív témák
-
upszilon
őstag
Mesélek furcsát: Ugye már említettem, hogy egy 4GB-os pendrájvra felrakta az ubit és több gépen is tökéletesen működött. Nos ezt a pendrájvot elajándékoztam egy barátomnak, aki ott és akkor amikor nála jártam, éppen küszködött az XP-s gépével. Nem tudott kimenni vele az internetre. Az ubis pendrájvommal pedig egyből. Szóval nekiadtam.
Gondoltam, lesz nekem jobb! Van egy 120GB-os 2,5"-os USB tárolóm, abból lehasítok 10GB-ot és felrakom rá az ubit. Meg is csináltam. Csakhogy ez már nem működik minden gépen. Csak azon, amin megcsináltam. Nah, gondoltam, hát kínlódjunk még egy kicsit. Partíció töröl és egy másik gépen újra fel rá az ubi. Talán már ki is találjátok, most meg azon megy, a többi gépemen meg nem indul el. Hát erre varrjatok gombot! Most ilyenkor mi van? Mi a különbség a 4GB-os pendrájv és a 120GB winyó között? Lehetséges, hogy az egyiket a BIOS floppynak, míg a másikat winyónak kezeli és ez adja a különbséget? Hogyan tudnám mégis leküzdeni ezt a gyakorlati akadályt?
Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest