Hirdetés
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Kendek
üzenetére
persze vannak ilyenek is akik poénból feltörik más rendszerét és letörölnek moddolnak pár dolgon de ezek vannak kevesebben cracker
akik normálisabbak azok hagynak egy üzit h figyi ezen meg ezen módosíts mert kicsit gyenge a rendszered
mellesleg amiről most is netezek ezt is feltudja bárki törni bármikor
ez most ilyen dolog
ebbe kár is sztem belemenni
elsősorban saját magam részére csinálom ezt, mert a kis gép mehet éjjel-nappal fele annyit eszik mint a notim és jócskán kevesebbet mint az asztali gépemsajnos már több hete kerestem a nekem megfelelő klienst de sajnos nem találtam rá
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Fujifilm X
- Autós topik
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest