- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Tesztelgettem azért még kicsit. Az előbb azért kapcsoltam ki leállítás nélkül, mert miután beállítottam a gyorsbillentyűs hangot, egyszer csak nem reagált se az egér kattintására, se a billentyűzetre. Hiába nyomtam meg a kikapcsoló gombot, arra sem reagált, ezért hosszan nyomtam, hogy kilőjem. Ezután újraindítás után már az ellenőrzést elkezdte, de nem futott le, viszont Live rendszerrel ellenőrizve jó lett.
Most csináltam egy olyat is, hogy kivettem az aksit üzem közben, és bekapcs után simán lefutott, elég gyorsan az ellenőrzés és már állt is fel a rendszer.
Adatvesztés ilyenkor lehet, de ritkán fordul elő ilyesmi eset.
Tartom valószínűleg, hogy Ext4-el is megesett volna ez a történet ugyanígy, ha lebutítva használom.
Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Milyen NAS-t vegyek?
- E-roller topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mesterséges intelligencia topik
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest