- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
V.Stryker
üzenetére
no és hogy csináltad?

Xubuntu:
Laptopon én is ezt használom (P3M-866), szerintem nagyon jó rendszer. Igazából az alap ubuntu telepítés nem nyújt nekem semmi többet, ami plusz programot használok azt mindkét rendszeren telepítenem kell. Nem is tudom igazán, hogy miért használom a normált a nagy gépen, talán csak hogy mindig képben legyek vele
Ami az effekteket illeti: az Xfce ablakkezelője is tud átlátszóságot, de ennyi az összes effekt. Viszont vannak esetek mikor gyorsabb a kompozíció bekapcsolása után a rendszer: ha egy relatíve erős videókártya van egy relatíve gyenge proci mellett, mint barátnőm gépén, ami egy P3-1000 és hozzá egy Radeon 7500. Ezen is Xubuntu van, és engedélyeztem az effekteket, ezáltal az ablakozást már a GPU végzi, és sokkal gördülékenyebb a rendszer. (Azt mondjuk hozzáteszem, hogy a KMS mód be van kapcsolva, ami még nem 100-as, szerencser kérdése)
Page flip effect viszont csak compizzal fog menni, de az nyugodtan telepíthető, ha a videókártya bírja, mert nincsenek gnome-os, csak GTK függőségei, nem fogja lassítani a rendszert.(#19182) CPT.Pirk
van az a régi mondás: if it ain't broke, don't fix itmajd áprilisban kijön a következő LTS, szerintem bőven ráérsz akkor foglakozni a dologgal
vagy van valami a Koalában, ami nagyon kéne a gépre? elvégre a biztonsági frissítések mennek a Jauntyra is
Aktív témák
- Tesla topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Warhammer 40.000
- Tápos kibeszélő offtopik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Crimson Desert
- World of Warships
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest