- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most itt vagyok megint (a problémáimmal) nagyszüleimnél, T-Onlineos adsl.
9.04-et itt lenne már az ideje frissíteni, de nem fog menni. Betettem most a 9.10-et, live módban megnéztem, de nem tud kapcsolódni thez.
Belépek, elindítom a hálózat beállítót, az adsl fülön, név, jelszó beír, automata kapcsolódás bepipál. Leokézom, elkezd pörögni az ikon. Feljön egy ablak, hogy adjam meg a dsl kapcsolat tulajdonságait. Név benne van, szervice név és jelszó üres. Írom be a jelszót, de magától eltűnik az ablak. Ezután feljön a keyring ablak, hogy adjam meg a jelszót az alapértelmezett keyringnek. Megadom, aztán rányomok, hogy mindig engedélyezze. Ezek után persze nem tud kapcsolódni. Semmi konkrét magyarázat, csak nem tud kapcsolódni.
Ezt a folyamatot többször megcsináltam, mindig ugyanaz történt ugyanúgy.Mondjak le a további Ubuntu frissítésekről? 9.04 (frissítések nélkül) volt az utolsó Ubi, ami tud betárcsázni T-hez?
Csináltam Clonezillával egy mentést az ubi partícióról, de nem merem elkezdeni a frissítést, félek a végeredménytől...
Aktív témák
- Starlink
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Apple asztali gépek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest