Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen monitort vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most itt vagyok megint (a problémáimmal) nagyszüleimnél, T-Onlineos adsl.
9.04-et itt lenne már az ideje frissíteni, de nem fog menni. Betettem most a 9.10-et, live módban megnéztem, de nem tud kapcsolódni thez.
Belépek, elindítom a hálózat beállítót, az adsl fülön, név, jelszó beír, automata kapcsolódás bepipál. Leokézom, elkezd pörögni az ikon. Feljön egy ablak, hogy adjam meg a dsl kapcsolat tulajdonságait. Név benne van, szervice név és jelszó üres. Írom be a jelszót, de magától eltűnik az ablak. Ezután feljön a keyring ablak, hogy adjam meg a jelszót az alapértelmezett keyringnek. Megadom, aztán rányomok, hogy mindig engedélyezze. Ezek után persze nem tud kapcsolódni. Semmi konkrét magyarázat, csak nem tud kapcsolódni.
Ezt a folyamatot többször megcsináltam, mindig ugyanaz történt ugyanúgy.Mondjak le a további Ubuntu frissítésekről? 9.04 (frissítések nélkül) volt az utolsó Ubi, ami tud betárcsázni T-hez?
Csináltam Clonezillával egy mentést az ubi partícióról, de nem merem elkezdeni a frissítést, félek a végeredménytől...
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest