- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Milyen egeret válasszak?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos fejegységek
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most itt vagyok megint (a problémáimmal) nagyszüleimnél, T-Onlineos adsl.
9.04-et itt lenne már az ideje frissíteni, de nem fog menni. Betettem most a 9.10-et, live módban megnéztem, de nem tud kapcsolódni thez.
Belépek, elindítom a hálózat beállítót, az adsl fülön, név, jelszó beír, automata kapcsolódás bepipál. Leokézom, elkezd pörögni az ikon. Feljön egy ablak, hogy adjam meg a dsl kapcsolat tulajdonságait. Név benne van, szervice név és jelszó üres. Írom be a jelszót, de magától eltűnik az ablak. Ezután feljön a keyring ablak, hogy adjam meg a jelszót az alapértelmezett keyringnek. Megadom, aztán rányomok, hogy mindig engedélyezze. Ezek után persze nem tud kapcsolódni. Semmi konkrét magyarázat, csak nem tud kapcsolódni.
Ezt a folyamatot többször megcsináltam, mindig ugyanaz történt ugyanúgy.Mondjak le a további Ubuntu frissítésekről? 9.04 (frissítések nélkül) volt az utolsó Ubi, ami tud betárcsázni T-hez?
Csináltam Clonezillával egy mentést az ubi partícióról, de nem merem elkezdeni a frissítést, félek a végeredménytől...
Aktív témák
- Filmvilág
- Hardcore café
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Battlefield 6
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Linux haladóknak
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- OpenWRT topic
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest