Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Én mindig is operát használtam és az olyan oldalakon kívűl amik direkt tiltják (van ilyen, pl.: cib internet bank) nekem tökéletesen visz mindent.
Külön flashhez nem rakok fel semmit. Egy dolgot szoktam egy üres rendszeren feltenni, az ubuntu tweak-et. Ezzel szépen hozzáadom a third-party repókat (pl.: opera, ubuntu X, Medibunt, ezek kellhetnek neked is, ...). Utána a hozzáadás/eltávolítás menü alatt felpakolom ami kellhet (pl.: opera, korlátozott extrák, ...). Ezeken kívűl még java kellhez egy böngészőbe, azt meg az Ubi szoftverközpontba rakhatod fel, sun java böngészőbövítmény néven (egyébként innen is felteheted a dolgokat, miután hozzáadtad a repókat).(#18945) Stirlitz: Szerintem valami nálad nem kerek. Tudom, h sz.r az ATI linuxon (mindenki ezt mondja, lassan el kell higgyem, pedig évek óta azt használok
) de nem olyan rég fejlesztett haver gépet (én raktam neki össze) persze ATI-val. Kicsit féltem, h mit fog tudni a HD4350, de kellemesen csalódtam. FullHD-ben pörög-forog, csillog-villog minden. Flash/videók full scr-en röccenésmentesek. Még majdnem jobb mint nálam 4850en, amin nem kicsit néztem 
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) de nem olyan rég fejlesztett haver gépet (én raktam neki össze) persze ATI-val. Kicsit féltem, h mit fog tudni a HD4350, de kellemesen csalódtam. FullHD-ben pörög-forog, csillog-villog minden. Flash/videók full scr-en röccenésmentesek. Még majdnem jobb mint nálam 4850en, amin nem kicsit néztem