Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Naszóval, azthiszem megcsináltam mindent amire utaltál. Letöltöttem, felraktam, azzal megint felraktam. Mindent, a Jávát is. Mennek is mostmár az operával a Youtub-os filmek. Sajna az a videó amit mutattam, továbbra sem megy. Vajon mi lehet a különbség? Vagy mi az amit még fel kell tenni ennek az idétlen Operának, hogy méltóztasson úgy működni, ahogyan a Firefox alapból megy. (Őszintén megvallva kezdek berágni erre az operára.)
-
Stirlitz
senior tag
-
-
upszilon
őstag
válasz
body007
üzenetére
Ne haragudj, de ilyen feltételezett megoldásból már ezret kipróbáltam és eddig még egy sem jött be. Miután nem mondtad el, hogy az #18920-ban belinkelt videó neked tökéletesen fut Opera 10.1 alatt és mindez a friss telepítésű Ubi9.1-en, addig nem is hihetem el. Elegem van abból, hogy számolatlanul cseszem el az órákat feleslegesen mindenféle egyébként számomra semmire sem jó bővítményekre.

Aktív témák
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest