Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Ezeket próbáltam már tegnap, sikertelenül. Unetbootin-windows-377 nevű programmal sikerült bootolható pendriveot gyártatni az ISO alapján.
Toltam róla egy clean installt, és most nem halt meg a 185-ös drivertől, be lehet kapcsolni a GPU gyorsított asztalkezelő effekteket is.
Ha már itt volta, újra kipróbáltam a tavaly ingyen leregelt Crossover-t, és már egész meggyőző, 1680-ban (mert felbontást nem engedett állítani), és minden Low-on, de már egész a játszhatóságot közelítette vele a Counter-Strike: Source, az asztali gépemen már igencsak menne rendesen. (Tavaly még azért masszív diavetítést rendezett itt nekem a játék ezen a laptopon az akkori, talán 6.x-es crossoverrel.)
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest