Hirdetés
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
üzenetére
Végülis nem az a baj, hogy nem találom meg az alternatívát, hanem hogy nincs időm keresni, de azért egy-két példa:
- Egy normális videolejátszó. Winben most KMPlayer van, tetszik a kinézete, gyors és mindent tud. Az összes ..mplayert megnéztem Ubi alatt, de pl nem tudom a dvd-k menüjét előhozni bennük. Az nekem kellene.
- Nagyon profi videószerkesztőt keresek, effektekkel, minden extrával. Win alatt ez van: Corel Video Studio, Cyberlink Power Director. Tudom, Ubi alatt Cinerella és Kino a javasolt, utóbbi szerintem elmarad mindkettőtől, cinerellát meg nem volt még időm kipróbálni.
- videó konverzió, főleg bármilyen formátumból dvd-t készíteni egyszerüen, gyorsan.Persze ha nem találok olyat, ami kielégíti az igényeimet, akkor marad a wine.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Windows 7
- Vírusirtó topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest