Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
Igaz kezdő vagyok linuxban, de inkább ideírok mert ez a ''pontosítot topik'' egyetemen kubunt linux van és nagyon megteccett, főleg a viháncoló ablaka, hogy ha nagyítom, meg ide-oda mozgatom akkor nem olyan merev mint a windowsé
, najó nem csak azé, szerintem átláthatóbb mint az uhu azt már próbáltam és köszönöm, jah igen a lényeg
Ubuntu alapú linuxot akarok de nem tom hogy melyiket rakjam fel. Ubuntu vs. Kubuntu (a kubuntu megy szerintem az erősebb gépre de a p2-s teljesítményüre szerintettek melyiket rakjam fel, mert olyat olvastam hogy a kubuntu ugyebár kde alapú és ezé kell neki erősebb gép. (vagy esetleg xubunt, edubuntu-n gondolkozak)
Jah igen...őőő állítólag az egyetemen nekem azt mondták hogy linux alatt is lehet használni a windows messenger-t na nekem ez nem sikerült... ezt hogy kell. állítólag van benne olyan progi beépítve de én még nem taliztam vele. Tényleg van ilyen (és keresgéljek még) vagy csak nagyszájú volt az illető (sajna nem kevés van belőlük... csak mondja, de már mutatni nem tudja)
Bocs skacok ha regényt írtam, de most állok át Linuxra és nekem nagyon bejön (vagyis az egyetemen bejött) ingyenes és biztonságosabb netezés szempontjából, már csak cd-dvd-írás-ra kell rájönöm és a multimédia lejátszásra...) a Windows csak a játék miatt marad meg
Köcce: Lacce
Aktív témák
- Robotporszívók
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 13 000 Ft
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, najó nem csak azé, szerintem átláthatóbb mint az uhu azt már próbáltam és köszönöm, jah igen a lényeg