Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az első hardvertalálka az idei évben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
casper1
tag
Ráálltam végre hogy linuxot fogok használni. Kaptam egy ubuntut(passz hogy melyiket). El akartam indítani és láss csodát nem indul megfagy bootolás közben. Na vagy én vagyok hülye az egészhez(bár elvileg live és nem kell csinállni semmit) vagy ennyit a híres linuxról és cseszhetem az egészet. Pedig nekem már a windowsal kivan a ... is.
Abit kn8 ultra(nforce 4) 2x 512 ram dual 3000+ 64-es proci 500 gb-os sata II-es winyó ati x800 Gt
Aktív témák
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SkyShowtime
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok egyben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest