Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Fent van az ubi 9.04,sajnos a régi a partícióim tönkre mentek így nem tudom annak a proginak a nevét amelyet ha fel telelepitek azt elindítva letud nekem komplett témákat tölteni és fel is telepíti őket pl
sx,ubuntu studió stb.Láttam az olyan témákat is amellyel az ubuntutt át témázhatom xp,vista vagy még a win7 kinézetre is.Esetleg ha valaki lenne szíves egy linket adni nagyon megköszönném. 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sx,ubuntu studió stb.Láttam az olyan témákat is amellyel az ubuntutt át témázhatom xp,vista vagy még a win7 kinézetre is.Esetleg ha valaki lenne szíves egy linket adni nagyon megköszönném.