Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Fent van az ubi 9.04,sajnos a régi a partícióim tönkre mentek így nem tudom annak a proginak a nevét amelyet ha fel telelepitek azt elindítva letud nekem komplett témákat tölteni és fel is telepíti őket pl
sx,ubuntu studió stb.Láttam az olyan témákat is amellyel az ubuntutt át témázhatom xp,vista vagy még a win7 kinézetre is.Esetleg ha valaki lenne szíves egy linket adni nagyon megköszönném. 
Aktív témák
Aktív témák
- OLED TV topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Konteó topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sx,ubuntu studió stb.Láttam az olyan témákat is amellyel az ubuntutt át témázhatom xp,vista vagy még a win7 kinézetre is.Esetleg ha valaki lenne szíves egy linket adni nagyon megköszönném.