Aktív témák
-
Major Major
senior tag
Valószínűleg semmi nem fog változni.
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.fradi81 pedig a krusaderről beszél, nem a nautilusról

fradi81:
root megynitáshoz gksu krusader legyen a parancs.
a csomagolt állományokba belépéshez: ha jól emlészem, ha a telepítéskor nem volt fent minden kicsomagoló (pl az unrar, ahogy Valdi írta) akkor a beállításoknál meg kell adni az elérési utat (pl. /usr/bin/unrar)
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
sda4-nek mindenképp megmarad attól, hogy átméretezi, de szerintem az UUID is marad ami volt. Múlt héten csináltam egy jfs növelést, annak az a normális módja, hogy a partíciót kitörli az ember a filerendszer alól fdiskkel, majd újracsinálja nagyobb méretben, aztán a többit a jfs mount megoldja. Egy ilyen változtatás után is maradt ugyanaz az azonosítő, gond nélkül felcsatolta a renszer fstab alapján.