- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
pc-user
üzenetére
Pff... jómúltkorában ugyanilyen scannert akartam beállítani Mandriva alatt.
Addig jutottam, hogy végül scannelt, de a CCD kb. fele által ovasott kép volt kétszeresére széthúzva. (A scannelt lap fele volt meg, de a "normál" méretre húzta szét.)
Rákerestem a neten, úgy néz ki, hogy több altípus létezik belőle (CP-n belül is legalább kettő), mindenesetre az enyém volt a legrosszabb eshetőség, ahogy néztem... már nem tudom hol, de lehetett állítani a scanner (al)típusát, ezt kellett, ha jól rémlik CP+-ra állítani, hogy egyáltalán kép legyen... volt, akinek ezután működött rendesen.
Egyébként jó régi egy darab.

Keem1:
Azt gondolom, nem vagy messze a céltól.
Az alapján, amit írsz, minden szükséges dolog fent van a rendszeren, tehát fordítani biztos nem kell semmit.A jelszókezelést nem tudom, miért hülyéskedik, olvastam már itt, hogy Ubuntu alól valakinek problémája volt az egyik szolgáltató alapértelmezett adataival (ez valószínű mindegyik disztribúció alatt egyformán rossz, elírhatták).
Telepítettem viszont egy Vodafone-os netet Mandriván, az rendesen működött, jelszó nélkül (nem kell ott sem megadni).
Viszont én nem használtam a rendszerben lévő adatokat (valahogy eszembe sem jutott, hogy benne van a magyar szolgáltató), hanem megérdeklődtem a szolgáltatótól, hogy mit kell kitölteni.Tehát beírtam a hozzáférési pontot és mondták, hogy felhasználónév/jelszó nem kell, így üresen hagytam és egyből működött.
Szerintem próbáld meg elölről beállítani a hálózatot úgy, hogy nem a listából választassz szolgáltatót, hanem kézzel töltöd ki az adatokat (gyakorlatilag az AP-t).
Szerk.: Major Major ötlete jól hangzik

Aktív témák
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minden, ami hőszivattyú
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Exkluzív órák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest