Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi. Közben feltettem a 8.10-et és megnézem majd,hogy itt mi lesz a reakció. Ha nem akarja az ígazat , ígérem meg mondom mit történik a te verzíódnál.
Kb. ezt tudja a progi: Link
Otthonra megfelelő "studio szerű" alap.
Lehet ,hogy találnék megfelelő linuxos verzíót csak,hogy én vagyok a 33 éves kezdő linuxos aki gondolta megpróbálja a hírhedt wine-al futtatni a régi kedvencét.
Viccet félretéve, tényleg most tettem fel kb. 30 perce a kecskét,de holnapra testreszabom és majd nézzelődők linuxos verzíó ügyben.Most engedélyeztem a zárt meghajtókat (ati vga),így kicsit ízgis,hogy mi lesz a restart útán. Múltkor nagyon bumburnyák volt a képernyőfelbontást illetően. 8.04-en símán ment minden,remélem itt is úgy lesz
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest