- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Aktív témák
-
Jester01
veterán
A kézi próbálgatás és a ciklusos dolog ugyanaz. A kártyád típusát ismerjük, a linken lévő lista alapján card=8 opció a helyes. Csak a tunert kell variálni. Ha van kompozit/s-video bemeneted (no meg megfelelő jeled) akkor a tuner nélkül már kipróbálhatod, hogy működik-e a kártya. A tuner csak az antennabemenet használatához kell, ebben segít a ciklus, mivel végigpróbálja az összes lehetőséget. Célszerű még egy kiíratást is beletenni, hogy le tudd olvasni mi a helyes tuner kód ha megvan a működő. Ilyesformán:
for i in $(seq 0 69);
do
rmmod tuner saa7134
modprobe saa7134 card=8 tuner=$i
echo "tuner=$i"
sleep 1
tvtime
doneEz a ciklus a tvtime progit használja ellenőrzésre, tehát azt telepítsd fel előtte, vagy cseréld ki az általad használt tv program nevére.
Ugyanakkor a próbálgatás elkerülhető, ha megnézed nem írtak-e típusszámot a tunerre a kártyán (tipikusan a fémdoboz).
Teletextre annó én az alevt programot használtam, nem tudom manapság mi a helyzet, én már egy ideje átálltam digitális műholdvételre (skystar2 kártya, vdr progival).
Sok sikert!
Aktív témák
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Besegít az AI a zöldségespultnál
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest