Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
C-t megírhatod bármilyen szövegszerkesztővel. Akár terminálból (pl. vi, joe), akár grafikus felületről is (pl. kwrite, kate). A lényeg, hogy lenyen egy fileod a megfelelő tartalommal. Ezt utána le tudod fordítani, viszont ez utóbbit érdemes mindenképpen konzolból csinálni, mert ha valami hiba van, látod a hibaüzenetet is.
2-paneles filekezelő:
- terminálból mc (midnight commander)
- grafikus felületen pl. gnome commanderFotókezelő:
Nem tudom, mire gondolsz, én képnézőként gwenview-t, szerkesztésre gimp-et használok.Registry:
Itt registry nincs, tehát kifejezetten ilyen programra nem lesz szükséged.A Cedega egy környezet, amire Windowsos játékokat lehet telepíteni, viszont fizetős.
Létezik egy Wine nevű program is, ezzel szintén futnak egyes játékok, de kicsit lutri, melyik lesz használható. Viszont nálam eddig Wine meglepően jól teljesített, igaz, játékot csak próbaként futtattam.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest