- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
A következő problémám akadt:
Telepítettem a 8.10-es Kubuntut, illetve már a liveCD indításnál is jelentkezett a probléma. A betűk olyan kicsik voltak, hogy nem lehetett őket látni, csak odagondolni hogy mi micsoda. Nagy nehezen megtaláltam a beállításokban, hogy hol lehet átállítani a betűméretet, így átállítottam 96-ra, így már olvasható volt, azonban csak az ablakokon belül állította át a betűket, a menükben, ablakok feliratában, stb még mindig apró betűk vannak, reméltem hogy telepítés után máshogy lesz de sajnos úgy maradt...Erre milyen megoldást javasoltok?
Egyéb:
- a Logitech DiNovo Laser garnitúrámat nem igazán szeretné kezelni egyik Ubuntu sem, illetve, akkor megy csak a billentyűzet és az egér is, hogy ha indulás után a BT adóvevőt lehúzom és újra rátolom. (Dos alatt ilyen nincs, ott mindig megy...)
- a telepítés után a jobb alsó sarokban megjelent egy VGA kártya szerű ikon, eszközillesztő frissítés volt vagy hasonló, de miután rámentem, feldobott egy ablakot hogy adjam meg a jelszót, azonban innentől csak az egér mozgott, kattintani semmire nem lehetett (se menü se háttérben más), és írni sem lehetett a billentyűzettel...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest