Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
marcias
őstag
Radeon 2600XT. Kiadtam a parancsot, kiírt jó sok mindent, és nem értek belőle semmit.
Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt mit kéne néznem? Drivernél mire gondolsz? Itt aktív az AMD/ATI driver. De az látszik, hogy a kép nagyon rövid időkre, egyes helyeken elfeketedik, szóval nem szaggatásról van szó... ilyet win alatt még nem is láttam. De ha se VLC, se Totem nem játssza le, akkor nem hiszem, hogy mplayerrel jó lesz