Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Nekem a pajzsnál nem volt világos az a zöld ikon, azt írtam is... mint kiderült az a "lefedettség szöge", hehh... én méretre tippeltem, (de így legalább van értelme a számnak).
Tetszik a fordított arány a pajzs nagysága és a sérülés mértéke közt, amit okozni lehet vele
!Sörben:
1. sebzés típusa, mértéke (lehet vágó vagy zúzó)
2. hatótáv
3. sebesség
4. cucc szintje (ezt növeled kraftolással, változtatja a cucc paramétereit)
5. tömeg
6. kristály szlotok száma
.. meg még rahedli extra ikon a extra dmg-nak, rezisztensznek. Manuálban gondolom csak benne vannak...
Én is csak úgy következtetek... a pajzsos dologra rákerestem, kint van fóruma rendesen a játéknak, valami angol háeszbe olvastam bele, ott volt a megoldás.Hanem elég nehezen megy az átállás mágusra... elég komoly ellenállásba ütközöm manapság... mindig előkerül a jó öreg kétkezes, a gond csak az, hogy a tulajdonságok már mágusra vannak áttolva, de asszem kicsit korán csináltam, mert még nem igazán effektív a dolog.
Hanem figyimá... a Gotharius fejfájását okozó Csúnyagonosz Nekromanta barlangjában mire jó az a kapcsoló ott az elején? Látom, hogy van tovább dungeon (a térképen), de már végignyálaztam a falakat, hátha van még egy szviccs valahol, ami átállítja a teleportot... nem találtam semmit. Zavar kicsit... visszadob az elejére, oszt kalap, kabát.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Phantom gaming 6900XT dobozos.
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
!