Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a megőszülésem okát, hátha ebben a topikban sikerül vkinek tanácsot adni...
Régi motoros vagyok már a belső TV tuner terén, de ilyet még nem láttam!

Szóval: adott egy XP SP3 (32bit), konfigom az adatlapomnál és egy PVR2000
Új XP-t raktam fel a saját gépemre, mielőtt a tunert beraktam volna. (ezelőtt egy Abit GD8 Pro, vmint egy 2.66GHz-es Cerka konfigban tett jó szolgálatot)
Minden f@sza, müxik a kártya a gépemben, örül mint majom a farkának...DE!
Az XP telepítése után 1 nappal nézegetem az élő szolgáltatás opciót (Routerrel szét van osztva a net 3 gépre) gondoltam megpróbálom az otthoni lanon az egyik laptopra átvinni a tv-t.
Sikerült is hang nélkül (számomra rejtély, miért nem volt hang, de nem is ez a lényeg), ahogy újraindítottam a gépet, nézném a TV-t, egyszercsak megáll a kép, de a hang megy tovább...
Gondoltam restart, az mindig segít...segített is egy darabig, pontosabban 7 percig!!!
Itt valami gigszer van, mert a legelső CD-s driverétől egészen a legfrissebbig megpróbáltam mindet, MINDET!!! -XP reinstall is volt és az sem segített!
Folyamatosan pontosan stopperrel mérve 7perc 00mp-nél megáll a kép és a hang megy tovább. Csak akkor jön vissza a kép is, ha mindig nyomok egy teletext-et majd vissza a TV-re.
Mi a bánat lehet vele? Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már (ha jól emléxem) 5 éve ez a Tunerem van. Kezdve egy P4 1.8GHz-es konfiggal...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest