Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D®. GeNy@

aktív tag

Sziasztok!

Leírom a megőszülésem okát, hátha ebben a topikban sikerül vkinek tanácsot adni...

Régi motoros vagyok már a belső TV tuner terén, de ilyet még nem láttam! :F :F
    Szóval: adott egy XP SP3 (32bit), konfigom az adatlapomnál és egy PVR2000
    Új XP-t raktam fel a saját gépemre, mielőtt a tunert beraktam volna. (ezelőtt egy Abit GD8 Pro, vmint egy 2.66GHz-es Cerka konfigban tett jó szolgálatot)
    Minden f@sza, müxik a kártya a gépemben, örül mint majom a farkának...DE!
    Az XP telepítése után 1 nappal nézegetem az élő szolgáltatás opciót (Routerrel szét van osztva a net 3 gépre) gondoltam megpróbálom az otthoni lanon az egyik laptopra átvinni a tv-t.
    Sikerült is hang nélkül (számomra rejtély, miért nem volt hang, de nem is ez a lényeg), ahogy újraindítottam a gépet, nézném a TV-t, egyszercsak megáll a kép, de a hang megy tovább... :F
    Gondoltam restart, az mindig segít...segített is egy darabig, pontosabban 7 percig!!!
    Itt valami gigszer van, mert a legelső CD-s driverétől egészen a legfrissebbig megpróbáltam mindet, MINDET!!! -XP reinstall is volt és az sem segített! :W
    Folyamatosan pontosan stopperrel mérve 7perc 00mp-nél megáll a kép és a hang megy tovább. Csak akkor jön vissza a kép is, ha mindig nyomok egy teletext-et majd vissza a TV-re.
    Mi a bánat lehet vele? Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már (ha jól emléxem) 5 éve ez a Tunerem van. Kezdve egy P4 1.8GHz-es konfiggal...

Előre is köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák