Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Leírom a megőszülésem okát, hátha ebben a topikban sikerül vkinek tanácsot adni...
Régi motoros vagyok már a belső TV tuner terén, de ilyet még nem láttam!

Szóval: adott egy XP SP3 (32bit), konfigom az adatlapomnál és egy PVR2000
Új XP-t raktam fel a saját gépemre, mielőtt a tunert beraktam volna. (ezelőtt egy Abit GD8 Pro, vmint egy 2.66GHz-es Cerka konfigban tett jó szolgálatot)
Minden f@sza, müxik a kártya a gépemben, örül mint majom a farkának...DE!
Az XP telepítése után 1 nappal nézegetem az élő szolgáltatás opciót (Routerrel szét van osztva a net 3 gépre) gondoltam megpróbálom az otthoni lanon az egyik laptopra átvinni a tv-t.
Sikerült is hang nélkül (számomra rejtély, miért nem volt hang, de nem is ez a lényeg), ahogy újraindítottam a gépet, nézném a TV-t, egyszercsak megáll a kép, de a hang megy tovább...
Gondoltam restart, az mindig segít...segített is egy darabig, pontosabban 7 percig!!!
Itt valami gigszer van, mert a legelső CD-s driverétől egészen a legfrissebbig megpróbáltam mindet, MINDET!!! -XP reinstall is volt és az sem segített!
Folyamatosan pontosan stopperrel mérve 7perc 00mp-nél megáll a kép és a hang megy tovább. Csak akkor jön vissza a kép is, ha mindig nyomok egy teletext-et majd vissza a TV-re.
Mi a bánat lehet vele? Soha nem tapasztaltam ilyet, pedig már (ha jól emléxem) 5 éve ez a Tunerem van. Kezdve egy P4 1.8GHz-es konfiggal...Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs