- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Hi!
Lenne egy kérdésem, nem tudom volt-e már...
PC-mben van egy nvidia 9600 gt és rajta egy hdmi kimenet (hangkártyával nincs semmi összeköttetés, se külső se belső, pedig biztosan jó lenne ha lenne...) Monitor dvi csatlakozással van összekötve.
Rádugom a HDMI kábelt a tv-re, és ekkor előjön a probléma, a tv-n nem jelenik meg a kép, mert a HDMI-ből nem jön ki hang és ezért fekete kép van csak, de alapértelmezettre teszi a TV-t és a monitort is lekapcsolja tehát azon sem látszik semmi
Így tehát van 2 fekete képernyőm, semmit nem látok, és semmit nem tudok konfiurálni vakon...Egyszer valahogy sikerült egy régebbi driverrel hogy volt kép a monitoron még, és egérrel vakon áthúztam a beállítás panelt a monitorra és beállítottam hogy hdmi-re no audio és lett kép egyből a tv-n is, aztán már be tudtam állítani mindent amit akartam, de most nem tudok semmit..
de azt már így hogy egyiken sincs kép nem tudom megcsinálni...Tud valaki valamilyen megoldást írni nekem????
Thanx!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged