Hirdetés
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothbe
addikt
41972 a cikkszáma, ez a 3 méteres, de van 41973 - 5 méteres és 41974 - 10 méteres változatban is.
-
Lui76
őstag
Én egy kis pc boltban vettem találtam vmi ledobott 7 pines s-video 3 rca (RGB) átalakítót, ezen a 4 tű egym, mellett mind össze van kötve és test pont !!!
Megkompolyodok....
Bekötve tv scartba szintén nincs életjel, noha laptop enged klone vagy báremire kapcsolni.Az asztali dvd lejátszóm scartal tv-re, lejátszás közben lehet váltogatni 3 mod közül , hogy milyen módon küldje a jelet a tv-re (RGB,ypbpr, interlaced) ezt hogy csinálja ?Van vmi utasítás szál a csatiban?
-
Valdez
őstag
Ha jól sejtem pont ilyet kábel kellene nekem?
[link]Hol lehet ilyet kapni?
-
Valdez
őstag
Sziasztok!
htpc építésébe kezdtem, ami már készen is van, azonban a gond azzal lenne, hogy egy viszonylag öreg házimozihoz szeretném kötni.
A videokártyán dvi, dsub és 7 pines s-video kimenet van. A házimozin pedig scart és a - füzete szerint - AUX (sztem rca, audio L/R + video) bemenetek vannak. Lehetséges megoldani? A hangot is szeretném átvinni, nem tellik sajnos külön erősítőre... -
Mentolka
senior tag
Hi!
Nekem X1950Pro kártyával teljesen jól működik a PC-CRT TV kapcsolat a kártyához adott átalakítóval (S-Video) Win7 (32bit) alatt.
Most viszont újítanék egy nvidia VGA-t, remélem nem lesz problémám vele. -
amonre14
csendes tag
Még egy kérdésem lenne, mégpedig az, hogy az Intel Celeron 2.40 G-ás procim elég lesz, azaz nem fog szaggatni? Még nem próbáltam mkv kiterjesztésű filmeket lejátszani.
-
-
tothbe
addikt
válasz
amonre14 #4485 üzenetére
ez jó lehet megoldásnak. Ha jól láttam, 720p-t tudsz majd a tv-re küldeni hdmi-n.
Egyébként gondolom, az a kártya 4950. Mondjuk csak a tv kimenethez kicsit túlzás, ahhoz egy 3450-es vagy 3650-es is jó lehet, amiből meg van hdmi-s agp-s, de gondolom azért a legbrutálabbak egyikét nézted ki, mert játszol is ezerrel pl. fps-eket. -
ABnormal
őstag
srácok,sikerült már bárkinek s-video csatlakozón tv-out -ot kicsalni x64-es win7 és ati 4850 párosból?
-
amonre14
csendes tag
Kicsit utánanéztem a dolognak és az alaplapomhoz AGP-s videokártya kell, amihez úgy tudom nem gyártottak HDMI csatlakozóval rendelkezőt. Arra jutottam, hogy DV-I - HDMI átalakítással működne a dolog, amihez kinéztem egy ATI Radeon HD 9450-es kártyát, vagy ezzel megegyező tudásút. A hangot meg (mivel tudomásom szerint a DV-I nem viszi át a hangot), a hangkártyáról viszem át jack - R-C kábellel.
Egyébként a tv-m TX-32LM70P Panasonic.
Ehhez a megoldáshoz kérek véleményt vagy, ez ha nem jó, akkor valami más megoldást.
Előre is köszi
-
-
kovy79
őstag
Szép estét az uraknak!
Van ötlete valakinek, hogy egy vga kártya különálló tv-out kivezetésének mi lehet a lábkiosztása (tehát nincs kivezetve a hátlapra)?
Gondolom szabvány lenne, anno egy Giga lapon is láttam az ominózus tüskesort, de jó lenne valami infó róla.
Sőt, ha valakinek lenne eladó, arra vevő is lennék. -
Lui76
őstag
Lassan letisztul a vágy. Egy hama scart fejet vettem amin van s-video dugasz.
A 100Hz-es crt LG-tv egyik aljzatában sem ad színes képet, és egy régebbi tv-n sem , tehát az s-video ezeknél sajnos scartban nem megvalósítható .
Next level
A 8800GT-hez ami van komponens kimenet is r g b - rca dugasz , ez minden TV-n a SCART-ba ki van építve?
Akkor még ennek átvitelével megpróbálkozok , a laptop /tv dolgot meg pihentetem. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Azt kérdezném,hogy van-e arra valami mód,hogy a mostani kártyákon levő tv kimenetet átforgatni s-video kimenetté?Vagy ezeket már minden esetben csak plazma,illetve lcd tv-n lehet nézni?
-
amonre14
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Pana LCD TV-m és szeretném összekötni, a számítógéppel, hogy filmeket, lehetőleg HD-s filmeket tudjak nézni Pc-ről.
A kérdésem, hogy ehhez mire lenne szükségem, mert egy régi videokártyám van és gondolom első lépésben azt kéne lecserélni. Szóval milyen kártya, kábelek és egyebekre lenne szükségem.
Előre is köszi!
-
adodaniel
őstag
ja és ati van a notiban
-
adodaniel
őstag
hali. olyan gondom lenne, h van egy tv (denon
) amin jól működik a kép kivetítése tvre, viszont a többi tv-n fekete-fehér a kép (samsungon is) a tv-n van scart és az a sárga csatlakozó is, gépből s-video. mi a teendő? :S köszi
-
tka
tag
hello.venni szeretnék egy samu 37b651 tipusu tv-t.ha esetleg van vkinek jobb ötlete szivesen veszem.a kérdésem annyi lenne,hogy elbírja-e ati amd 4870 gyárilag húzott kártyám a tv-t.csak filmnézésre használom beszéljünk a maximumról a full hd-ről.ne szaggasson frankó legyen.ja a kártyán csak dvi-i csatlakozó van.elöre is thx
-
-
Lui76
őstag
-
tothbe
addikt
1. vegyél egy hama pc-tv direkt kábelt. Az árnyékolva is van és pont s-video scart, tehát az ami neked kell.
2. Ha nvidia kari van a notiban, felejtsd el a sima s-video kimenet lábait, mert ott nem azok.
3. A wikire alapozni technikai ismeretekben nem ildomos, hiszen azt szinte bárki szerkesztheti. Próbálj meg szakmaibb oldalakon keresni bekötési rajzokat, az biztosabb info. -
HunChaos
aktív tag
hali!nem tudja valaki hogy tudnám rákötni az s-video-s tv-met a hdmi-csatis vga-mra?
-
Lui76
őstag
Sokadszorra mélyednék bele a tv out témába , az alpokkal tisztában vagyok DE, van egy asus notim amin 7 pin s-video out rész van , a wikipédia szerint és máshol is megtaláltam mik a lábak , de a wikipédia szerint a 7 pines kimeneten lehene ez is :
"A 7-pin connector can also transmit YPbPr or RGB component video, though the outputs are usually 3 RCA jacks for YPbPr, and 5 BNC connectors or SCART for RGB. Such cables are often provided with video cards. Used in either of these modes, the pin out is as follows:
1 - Ground (all grounds are connected together)
2 - Ground
3 - Pr (YPbPr) or Red (RGB)
4 - Y (YPbPr) or Green (RGB) [there is no provision for a separate Sync signal]
5 - Ground
6 - Ground
7 - Pb (YPbPr) or Blue (RGB) "Honnan tudhatnám hogy ez is biztosan kijön , illetve mivel ugyanazon lábakról beszél , mi dönti el milyen jel jön ki ???
Mert akkor csak egy ypbpr to scart megoldás kéne és elvileg az lebbe a legjobb képlehetőségem.
egyébként meg a sima S-video to scart átalakítókról nem tudom kideríteni hogy csak közösít vagy lábanként beviszi végig mert házilag vhogy nem akart zavarmentes tiszta kép lenni és nem tudom hogy kéne profin árnyékolni. -
Zinho
aktív tag
Dejó, sikerült. Kerítettem egy 4 tűs s-video kábelt, azzal megy pöccintésre.
-
Zinho
aktív tag
-
tothbe
addikt
azért ez nem ilyen egyszerü, vagy tök egyforma az asztali géped meg a noti videókártyaügyileg? És egyformán állítottál be mindent a driver-ben, catalyst-ban, nvidia control panelben, stb?
Ezt azért kétlem. Ráadásul nem írtál tipust és semmi konkrétat sem, általánosságban pedig csak annyit mondhatok, hogy állitgass még a notin. És ne dugdosd azt a kábelt, beckapcsolt gépbe,notiba, hanem csak kikapcsoltan kötögesd össze őket. -
Zinho
aktív tag
Hali!
Az a helyzet, hogy a gépemet összedugtam a tv-vel, s-video kábellel. Működik, de a notebookról ugyanígy már nem. Kábel minden marad, csak éppen a notebbok s-video kimenetébe dugom. Vagy húzzak át ezzel egy notebookos topikba? -
tlala
addikt
4428-ban leírtam, hogy egyszer csak elment a TV kimenetem MPC-HC-vel (és minden más lejátszóval), bármilyen CCC és egyéb beállítással.
Megpróbáltam "megjavítani" a lejátszást mindenféle AVIResetAll.reg, overlayfilter, stb. telepítésekkel - de továbbra sincs kép a TV-n az MPC-CH lejátszóval, csak a desktop háttér. Illetve azt elértem, hogy ha a MPC-HC-ben a kimenetet (output) a korábbi Overlay mixer-ről átállítom EVR Egyedi beállítás-ra és BEPIPÁLOM a "Direct3D Teljes képernyő" opciót, akkor van kép a TV-n, de az elsődleges monitoron nincsen... Úgy tűnik, csak a Direct3D Teljes képernyőn van kimenet a TV-n, 2D-s output módokban nincs (kiterjesztett módról beszélek).
Ez vajon mitől lehet? -
tothbe
addikt
válasz
Holbrooki #4448 üzenetére
azért nem teljesen ugyanaz a problémátok, söt.
A tiéd szimplán túlmelegszik. Ha garis még, vidd vissza. Ha nem, akkor szedd szét a hütést, pasztázd újra, valami rendes pasztával és tedd vissza. Ja és legyen a házba rendesen friss levegő beküldve meg a vga ventije alat se legyen bezárva, azaz legyen hely a levegőnek mozogni. -
Holbrooki
csendes tag
válasz
richardwyeth #4361 üzenetére
Sziasztok!
GIGABYTE GA-EP43-UD3L
INTEL Dual Core E5300 2,60GHz
SAPPHIRE HD4850 512MB VAPOR-X PCIE
SAMSUNG 931BFTalán, ha ketten keresünk megoldást hasonló problémára, hamarabb születik.
Nekem Sapphire 4850-es kártyám produkál hasonlókat, de nem bekapcsoláskor, hanem bekapcsolás után 10-15 perccel (de azt sem mindig).
Felzúg a ventillátor és elszáll a kép, reset után a gép újraindul, de kép csak áramtalanítás után lesz újra. Egyébként hibátlanul funkcionál.Ha segíteni nem is tudtam az előttem szóló kollégának, de remélem nyomatékosítani tudtam a problémáját....
Én is hálás lennék a segítségért...
. -
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy az utóbbi időben a tv-n fut egy vízszintes csík.Fentről lefelé egyenletes sebességgel.Viszont, ha a szobában a lámpát kapcsolgatom a sebessége megváltozik.Ez mitől lehet?Próbáltam másik tv-vel, de így se lett jobb...A kábel, vagy a VGA lehet a hibás?
Üdv:Tony -
tothbe
addikt
válasz
csacsa1988 #4444 üzenetére
pl. a használatiban. De ha sima crt tv, akkor 720x576 azaz másnéven 576p.egy 640x480-at tuti elvisel, a többihez már kell downscale, amit nem biztos, hogy tud.
-
pepefati
csendes tag
Hali
tudna vki nekem olyan progit amivel a upc decoder képét teljes képernyőn tudnám nézni laptopon (Dazzle DWC90 átjátszóval) a jelenlegi progival csak kis képen tom nézni( Instant DVD Recorder -
csacsa1988
csendes tag
azt hogy lehet megnézni hogy milyen felbontást tud a tv?
-
tothbe
addikt
válasz
csacsa1988 #4441 üzenetére
állitsd át a felbontást, amit küldesz rá. Vszleg nagyobbat küldesz, mint amit a tv bir.
Vagy nem rgb képes a scart, ahová bekötötted. -
csacsa1988
csendes tag
na most már érzékeli, de nincs kép...
-
csacsa1988
csendes tag
Sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a Funai crt tv-mre dugtam rá a gépet, de nem érzékeli a catalyst sem sem a powerstrip. A tv-t hd4850-es kártyával kötöttem össze úgy hogy a rgb komponens video kimenetére kötöttem egy rgb<->scart átalakítót, de nem is jön be semmi a tv-n sem. Mi lehet a gond?
-
tothbe
addikt
-
törölt tag
Köszi wikipediát én is néztem,fekete-fehér volt a tv-outom képe és az s video csatlakozóba beleaplikáltam egy iratkapcsot a felső 2 láb közé
Színes is lett a kép ,azzal nincs baj,de szeretném a kábelnél megoldani a dolgot nem a csatlakozónal mert az nagyon sufni tuning.Amúgy szétvágtam pár s-video kábelt és mind 5 eres,azonos szinekkel.Vajon melyik lehet a világosság és a színjel?
-
törölt tag
sziasztok,
tud segíteni valaki a 4 pin svideo kábelből kimenő 5eres kábel szin szerinti funkciói lerásában?
úgymint fekete-sárga-zöld-fehér-piros,melyik kábel milyen jelet visz?előre is köszi. -
tlala
addikt
Évek óta jól működő Asus ATI EAX 1650-re (XP) próbáltam egy új catalist drivert (9.4) telepíteni, de az elején közölte, hogy "nem talált kompatibilis kártyát", és a telepítés félbeszakadt. Vissza is tettem a régi Asus drivert. (8.5)
Két nappal később filmet akartam nézni, de nincs TV kimenet egyetlen lejátszóval sem (MPC, VLC, stb.)
Driver leszed, újra fel - semmi. Driver leszed registry tisztító/spec. uninstall progival + reinstall régi driver - semmi.
GSpot minden codecet rendben talál, mégsincs semmivel TV kimenet.
Úúúúúúúúúgy nem akarok windows reinstallt.....
Van valakinek 5lete?
Előre is köszi. -
Kyan
csendes tag
Üdv újra itt!
Én úgy döntöttem, nem foglalkozom tovább ezzel a részével, nem akarom se a videokártyát se a TV-met elfüstöltetni.
Nem igazán értek hozzá, ezért nem merem én megcsinálni, nekem annál többet ér mindkettő.Valószínüleg a videokártyát fogom elcserélni egy olyanra ahol nem HDMI kimenet van.
Ha találok normális áron egy TV-t akkor lehet, hogy inkább azt cserélem re.( Értsd: bőven 100e alatt, részletre)
Köszönöm a sok info-t amit adtatok! Jók legyetek, még írok majd ide
-
tothbe
addikt
válasz
E.T.Bear #4424 üzenetére
Szia,
Ez már így nagyon buhera. Én is csináltam ilyesmi csatikat régen, de volt, ahol a tv nem bírta a plusz 2-3V feszt és a teljes scart bemenet (igazából nem is csak a scart, hanem az összes input rész) meghalt rajta. Még jó, hogy legalább nem füstölt el, és tv-ként funkcionált tovább, de azért nem kaptunk érte dicséretet, gondolhatod.
Szóval ha nem gond, én inkább lebeszélnélek erről a módszerről és próbálj meg egy adaptert keresni. Már 10ezer körül is van teljesen jól működő alapvető tv felbontást támogató adapter és azzal legalább nem teszed tönkre semelyik hw eszközt sem. -
E.T.Bear
csendes tag
Tehát egy ilyen módon átalakított VGA --> SCART kábelt szeretnék rendelni/kérni az ATI Mobility Radeon HD 3470-el működő ASUS X59SL típusú laptophoz. Nyugottan írj privátba, ha úgy jobban megfelel neked!
Köszönöm. -
E.T.Bear
csendes tag
Írtad, hogy "ezt a fajta kábelt pont ők szüntették meg először, mert a beállítások elrontásával ki lehetett nyirni a tv-t és/vagy a videókarit is".
Most olvastam, hogy bizonyos esetekben +3V-ot rá kellett barkácsolni a kábelre, mert a TV csak így ismerte fel és kapcsolt át RGB módba. Lehet, hogy ezzel a módszerrel a miénk is képes erre!
A fenti szavaidból úgy veszem ki, hogy a tavir.hu már nem foglakozik ezzel.
Segítenél nekem beszerezni egy olyan VGA~SCART kábelt, amin már rajta van ez a plusz feszültség? Ugyanis kétbalkezes vagyok és úgy látom ezen áll vagy bukik minden, viszont ha ezt rosszul készítem el tényleg elfüstőlhetem vele az egész berendezést!Segíts kérlek, szeretném összehozni a dolgot!
Nem kell attól tartanod, hogy könnyelműen bánok majd a beállításokkal.Köszönöm.
-
tothbe
addikt
válasz
E.T.Bear #4421 üzenetére
azok a powerstrip beállítások ezer évesek, az új powerstrip-ben már nincs is hasonló sem. Mondjuk az meg egy fokkal biztonságosabb a réginél, de azért ne legyen hami biztonságérzet sem tőle, mert nagyon könnyű benne olyat beállítani, amitől a tv-re olyan jelet küld, hogy már csak borotválkozni lesz jó, bár annak meg elég sötét.
de azért ha odafigyelve állítgat az ember, akkor lehet állítgatni, csak szivás, ha utána sem megy és bár az rgb-s bemenet alap, hogy működhessen, de az sem garancia rá, hogy menni fog. Mondhatjuk, hogy még a csillagok együttállása is rossz hatással lehet rá sajna. -
E.T.Bear
csendes tag
Azzal a VGA - RCA/S-VIDEO kábellel is próbálkozhat, amivel én. Neki nagyobb esélye van rá, hogy működésre bírja, mivel RGB-s a TV-je. Vagy ott is fennál ez a veszély?
(Egyébként, ha jól emlékszem a megfelelő PowerStrip beálítások ott vannak az oldalukon.)Ez a hardveres média lejátszó nekünk nem aktuális (még a konverternél is drágább érthető módon), úgyhogy pusztán kiváncsiságból kérdem, össze tudod ezt kötni közvetlen egy PC-vel, vagy csak az USB-n keresztűl pendrive-val, külső hdd-vel?
-
tothbe
addikt
válasz
E.T.Bear #4419 üzenetére
ezt a fajta kábelt pont ők szüntették meg először, mert a beállítások elrontásával ki lehetett nyirni a tv-t és/vagy a videókarit is.
A média player-hez itt találsz pl. leírást. -
Kyan
csendes tag
válasz
E.T.Bear #4415 üzenetére
Köszi, mindenképpen le fogom írni, hogy müködött-e. Viszont nekem se a kábel konfigurátor, se a webshop nem jön be azon az oldalon, mindkettőre hibát ír. Szóval kicsit várok, hátha megjavul
Amúgy nagyon köszönöm az eddigi segítségeket!
Szerk.: Megtaláltam. Akkor még egy utolsó kérdés. Látom csak 2 méteresben van ilyen kábel. Ha VGA hosszabbítót használok, azzal vajon müködne? Még régről van egy ilyen HAMA kábelem.
-
E.T.Bear
csendes tag
Én abban a boltban vettem, amelyiknek előbb linkeltem a honlapját a DVI csatlakozások kapcsán. Használd a "kábelkonfigurátorukat" a webshopjukon keresztűl (regisztrálció nélkül is megy) hogy hamar megtaláld melyik kábel kell neked. Normál üzletükben is vásárolhatsz nem muszáj a weben, cím az oldalon. Három napon belűl visszaadják a teljes vételárat, amúgy 1785 Ft volt asszem.
Kérlek mielőbb írd meg, hogy neked sikerűlt-e.Drukkolok!
-
E.T.Bear
csendes tag
Nem szeretnélek félre vezetni, mert pl az én TV-m is kézikönyve szerint alkalmas erre, aztán kiderűlt hogy valójában mégse.
Egyébként ha a TV-ben át tudod kapcsolni, akkor elvileg kell hogy legyen rajta erre képes csatlakozási felület. Ha nincs külön RGB bemenet, akkor valamelyik SCART ajzat lesz az.Remélem neked összejön!
-
E.T.Bear
csendes tag
Ha a TV-d alkalmas az RGB jel vételére (pl az egyik SCART ajzatán keresztűl) akkor elvileg egy VGA - SCART kábellel működhet.
Mivel RGB-s kábelt kerestél, ebből indultam ki.Viszont, ha a te TV-d sem veszi az RGB-t, akkor (valóban igaza van tothbe-nek) abban a cipőben jársz mint én.
-
tothbe
addikt
válasz
E.T.Bear #4407 üzenetére
érzésre kb. ugyanaz a problémája, mint neked. csak neki még sima vga kimenete sincs, hanem csak dvi és hdmi.
Ezeken kábellel hidd el, hogy nem tudsz segiteni, nagyon sok verziót kipróbáltam/kipróbáltunk már, de ennél a verziónál nincs jó megoldás.
Ilyenkor ha asztali a gép, vehetsz még egy olcsóbb vga-t csak a tv-out miatt vagy elcseréled a vga-dat egy egy olyanra, amin van neked való tv-out.
Esetleg cserélsz tv-t, ez ugye a legdrágább, de hosszú távon a leghatásosabb.Notinál viszont marad a már linkelt külsö eszköz vagy a noti cseréje egy olyanra, amin van tv-out.
Esetleg egy hw-s Media player (Pl. wd tv vagy Asus tv box) beszerzése és arról lejátszani a tv-n a cuccokat. -
E.T.Bear
csendes tag
Üdv!
A tudomásom szerint VGA csatin is RGB jel fut.
Ami neked segíthet az egy DVI - VGA átalakító 1-2 ezer forint.
Egyébként létezik DVI - RGB és VGA - RGB kábel is, talán még olcsóbban.
Viszont írd le pontosan, hogy milyen ajzatok vannak a TV-n és a gépen!
Például a gépeden az a DVI pontosan mi: DVI-A, DVI-I, vagy DVI-D, nem mindegy!Itt egy kis segítség hozzá: [link]
-
E.T.Bear
csendes tag
Ami történt - megtörtént, ha lehet előre haladjunk!
Aki tudja, hogy egy ilyen: ATI Mobility Radeon HD 3470-el működő ASUS X59SL (esetleg F5SL) típusú laptop képes-e kompozit videojelet kibocsátani a 15pin-es VGA kimenetén...
- vagy van ötlete, hogyan tudnám ezt kideríteni...
- esetleg meg tudná osztani hasonló témakörben szerzett korábbi tapsztalatait...
- netalán összehozta a dolgot egy a fentebb linkelt (1-2 e-ért kapható) VGA - RCA kábelhez hasonlóval és most annak boldog tulajdonosa...
...kérem, legyen szíves írjon.
Köszönöm.
(Azért köszönet neked is a gyors reagálásért.)
-
Kyan
csendes tag
Közben meg találtam a választ miszerint nincs ilyen kábel, és valamiféle drága kütyü kéne hozzá.
Nem létezik a számítogépbe valami kártya, ami S-Video jelet csinál, vagy hasonló? Tehát a TV Tuner kártya gondolom nem jó ide, mert az pont fordítva dolgozik.Másik kérdés, olyan kábel nem létezik ami a VGA bemenetet átalakitja RGB-re? Nem tudom hogy oldjam meg, kár hogy nem figyeltem a videokártya vásárlásánál..
U.i.: Nem tudtam szerkeszteni az előző hozzászólásom, azért írtam újat.
-
Kyan
csendes tag
Sziasztok!
Én is a gépemet szeretném rákötni a TV-re, viszont csak HDMI és DVI kimenet van a videokártyán. Sajnos a tv-m nem tud HDMI jelet fogadni, így ötletem sincs hogy hogyan kössem rá a TV-re. Olvastam itt a hozzászólásokat, de sehol nem találtam meg a problémámra a gyógyírt.
Köszönöm a választ előre is!
-
tothbe
addikt
válasz
E.T.Bear #4401 üzenetére
sajna pedig más működő módszer nincs mint az ilyen átalakítók.
Előre kellett volna gondolkodni és olyan notit venni, amin van tv-out a régi tv-khez, tehát pl. s-video, mert azok a kábelek, amiket linkeltél 99%-ban nem müködnek, ráadásul szoftver is kell hozzájuk, pl. powerstrip, mit konfigolni nem könnyü még hozzáértőként sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest