Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Még szerencse hogy Oldman kőagyú és csak Intellel foglalkozik..
-
Orc
senior tag
Kösz megvan
-
shtml
őstag
Lehet, én már jó régen vettem ott, amikor még a 366-os Celeron volt a sláger. Én mindenestere egy egész tálca garantáltan húzható processzort láttam náluk, mindegyikre rá volt írva, mekkora feszültségen bírja a megadott órajelet. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy egész tálca processzort egyenként alaposan leteszteltek.
De ez régen volt, azóta fejlődhettek. Nekem akkoriban még azt mondták, amit fentebb leírtam. -
shtml
őstag
Én még régebben, Celeron 366/550-et vettem ott, kettőt is, hűtővel. Az alaplap egy máshol vásárolt BH6 volt, arra nehezen lehetett volna bármit is ráfogni, főleg amikor a két CPU közül az egyik atomstabil volt 550-en, csak a másik nem volt az.
De mondom, nekik nincs idejük alaposan tesztelni egy CPU-t. Ha elindul vele az OS, akkor nekik már jó. Ha meg valaki visszaviszi, max. eladják másnak. Ha az is visszahozza, akkor meg eladják sima processzorként. Így végül nem járnak rosszul, de korrektek - és a vevő is biztos lehet a dolgában. -
Notes
senior tag
Én annó Mklnd-ba mentem C1-es Northwood-ra vadászni. Mondom az eladónak hogy: megnézhetnék néhány 1.8-as P4 procit? Mire Ő szó nélkül átnyújtott egy C1-est. :)
Sok keresgéléstől mentett meg mindkettőnket. Tetszett a dolog. -
Apika
addikt
Itt szoktak lenni:
[L]http://www.silvercomp.hu[/L] -
Orc
senior tag
Szevasztok,
Tudtok, olyan boltot, ahol lehet tuningprocit venni?
Ha tudtok, akkor légyszi írjatok.
Orc
Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi