- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A konkrétan ezzel a lappal kapcsolatos témát a deszka saját topicjában lehet folytatni.
Egyébként pedig a Milyen alaplapot topicot tudom javasolni. -
-
1. igaz
2. igaz
személyes véleményed: igazP.S.: kiismerem magam: igaz... ő szakmailag képzettebb nálam... hát ezt sosem lehet tudni, bár az igaz, hogy nem vagyok egy fanatikus tuningos... és nem gondoltam bele a dologba eléggé
Kösz a kiigazítást...
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell
-
Rover623
félisten
Egyébként meg nem sok köze van az integrált videóvezérlőnek a procituninghoz.
1. az integrált VGA a chipsetben van. Az FSB tuning erősen kihat rá...melegszik mint állat...
2. amíg műxik az integrált VGA, a memóriavezérlő az esetek nagy részében más üzemmódban megy, másképp van felprogramozva mint amikor önálló VGA műxik...korlátozza a tuningot...Személyes vélemény: integrált VGA-s lappal nem valószínű hogy csúcsokat dönt az ember...
P.S:
A topicot feleslegesen nyitotta, de a "földön fetrengened" nem kell...te jobban kiismered magad a PH! dzsungelében, ellenben úgy látszik, ő szakmailag képzettebb nálad... -
Yodamest
veterán
Helló mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert érdeklődnék hogy ezzel az alaplappal, ha letiltom az integrált vga-t körülbelül hogy lehet majd húzni egy c2d processzort!
Írjatok! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest