- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A konkrétan ezzel a lappal kapcsolatos témát a deszka saját topicjában lehet folytatni.
Egyébként pedig a Milyen alaplapot topicot tudom javasolni. -
-
1. igaz
2. igaz
személyes véleményed: igazP.S.: kiismerem magam: igaz... ő szakmailag képzettebb nálam... hát ezt sosem lehet tudni, bár az igaz, hogy nem vagyok egy fanatikus tuningos... és nem gondoltam bele a dologba eléggé
Kösz a kiigazítást...
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell
-
Rover623
félisten
Egyébként meg nem sok köze van az integrált videóvezérlőnek a procituninghoz.
1. az integrált VGA a chipsetben van. Az FSB tuning erősen kihat rá...melegszik mint állat...
2. amíg műxik az integrált VGA, a memóriavezérlő az esetek nagy részében más üzemmódban megy, másképp van felprogramozva mint amikor önálló VGA műxik...korlátozza a tuningot...Személyes vélemény: integrált VGA-s lappal nem valószínű hogy csúcsokat dönt az ember...
P.S:
A topicot feleslegesen nyitotta, de a "földön fetrengened" nem kell...te jobban kiismered magad a PH! dzsungelében, ellenben úgy látszik, ő szakmailag képzettebb nálad... -
Yodamest
veterán
Helló mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert érdeklődnék hogy ezzel az alaplappal, ha letiltom az integrált vga-t körülbelül hogy lehet majd húzni egy c2d processzort!
Írjatok! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest