Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A konkrétan ezzel a lappal kapcsolatos témát a deszka saját topicjában lehet folytatni.
Egyébként pedig a Milyen alaplapot topicot tudom javasolni. -
-
1. igaz
2. igaz
személyes véleményed: igazP.S.: kiismerem magam: igaz... ő szakmailag képzettebb nálam... hát ezt sosem lehet tudni, bár az igaz, hogy nem vagyok egy fanatikus tuningos... és nem gondoltam bele a dologba eléggé
Kösz a kiigazítást...
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell
-
Rover623
félisten
Egyébként meg nem sok köze van az integrált videóvezérlőnek a procituninghoz.
1. az integrált VGA a chipsetben van. Az FSB tuning erősen kihat rá...melegszik mint állat...
2. amíg műxik az integrált VGA, a memóriavezérlő az esetek nagy részében más üzemmódban megy, másképp van felprogramozva mint amikor önálló VGA műxik...korlátozza a tuningot...Személyes vélemény: integrált VGA-s lappal nem valószínű hogy csúcsokat dönt az ember...
P.S:
A topicot feleslegesen nyitotta, de a "földön fetrengened" nem kell...te jobban kiismered magad a PH! dzsungelében, ellenben úgy látszik, ő szakmailag képzettebb nálad... -
Yodamest
veterán
Helló mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert érdeklődnék hogy ezzel az alaplappal, ha letiltom az integrált vga-t körülbelül hogy lehet majd húzni egy c2d processzort!
Írjatok! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- AMD Ryzen 5 5600 BOX
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest