- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A konkrétan ezzel a lappal kapcsolatos témát a deszka saját topicjában lehet folytatni.
Egyébként pedig a Milyen alaplapot topicot tudom javasolni. -
-
1. igaz
2. igaz
személyes véleményed: igazP.S.: kiismerem magam: igaz... ő szakmailag képzettebb nálam... hát ezt sosem lehet tudni, bár az igaz, hogy nem vagyok egy fanatikus tuningos... és nem gondoltam bele a dologba eléggé
Kösz a kiigazítást...
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell
-
Rover623
félisten
Egyébként meg nem sok köze van az integrált videóvezérlőnek a procituninghoz.
1. az integrált VGA a chipsetben van. Az FSB tuning erősen kihat rá...melegszik mint állat...
2. amíg műxik az integrált VGA, a memóriavezérlő az esetek nagy részében más üzemmódban megy, másképp van felprogramozva mint amikor önálló VGA műxik...korlátozza a tuningot...Személyes vélemény: integrált VGA-s lappal nem valószínű hogy csúcsokat dönt az ember...
P.S:
A topicot feleslegesen nyitotta, de a "földön fetrengened" nem kell...te jobban kiismered magad a PH! dzsungelében, ellenben úgy látszik, ő szakmailag képzettebb nálad... -
Yodamest
veterán
Helló mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert érdeklődnék hogy ezzel az alaplappal, ha letiltom az integrált vga-t körülbelül hogy lehet majd húzni egy c2d processzort!
Írjatok! Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Túra és kirándulás topic
- Villanyszerelés
- Autós kamerák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest