Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot zártam. A konkrétan ezzel a lappal kapcsolatos témát a deszka saját topicjában lehet folytatni.
Egyébként pedig a Milyen alaplapot topicot tudom javasolni. -
-
1. igaz
2. igaz
személyes véleményed: igazP.S.: kiismerem magam: igaz... ő szakmailag képzettebb nálam... hát ezt sosem lehet tudni, bár az igaz, hogy nem vagyok egy fanatikus tuningos... és nem gondoltam bele a dologba eléggé
Kösz a kiigazítást...
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell -
Rover623
félisten
Egyébként meg nem sok köze van az integrált videóvezérlőnek a procituninghoz.
1. az integrált VGA a chipsetben van. Az FSB tuning erősen kihat rá...melegszik mint állat...
2. amíg műxik az integrált VGA, a memóriavezérlő az esetek nagy részében más üzemmódban megy, másképp van felprogramozva mint amikor önálló VGA műxik...korlátozza a tuningot...
Személyes vélemény: integrált VGA-s lappal nem valószínű hogy csúcsokat dönt az ember...

P.S:
A topicot feleslegesen nyitotta, de a "földön fetrengened" nem kell...te jobban kiismered magad a PH! dzsungelében, ellenben úgy látszik, ő szakmailag képzettebb nálad...
-
Yodamest
veterán
Helló mindenkinek!
Azért nyitottam ezt a témát, mert érdeklődnék hogy ezzel az alaplappal, ha letiltom az integrált vga-t körülbelül hogy lehet majd húzni egy c2d processzort!
Írjatok! Köszi!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jól esett hogy helyretettél...
néha ilyet is kell