- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, elég kevés! MÉG gyúrjál rá, és ha eléred a trilliobilliomillát, akkor gyere vissza, mert valszeg ezen a konfigon egy sima szövegszerkesztőt sem lehet beizzitani. A tuning alapjait már leírták, és belinkelték NEKED!
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
-
flogidcpp
tag
up
-
flogidcpp
tag
na, gondoltam megadom a konfigot: Athlon64 3000+ (CG-s, ax-végződéssel)+ Chaintech znf3-250 + 2*512MB Kingmax superram 400MHz + Inno3d 6600GT (abból 2ns-os ramok vannak ). Így lett alapból 7304 pötty 3dmark03-on. ez nem kevés????
-
VladimirR
nagyúr
kizarolag a fenti cikk elolvasasa es megertese utan javasolt olvasmany ez a cikk: Bővebben: link
bar ez egy konkret alaplaprol es egy nagyon jol tuningolhato processzorrol szol, azert eleg tiszta kepet fest, hogy altalanossagban milyen uton haladjunk, s hogy tesztelnuk beallitasaink helyesseget, s a rendszer stabilitasat (bar megjegyzendo, hogy legyunk a cikkben emlitett peldanal ovatosabbak, foleg keves gyakorlattal, mint esetedben, hisz a cikk iroja joval tapasztaltabb tuning teren) -
Monya78
veterán
Te sem kérdeztél konkrét dolgot, és a konfigodat sem , sem a terveidet sem ismerjük....
-
flogidcpp
tag
up
-
flogidcpp
tag
ebben nincs semmi konkrét dolog, esetleg valami mást tudnál/tok még mondani?
-
Monya78
veterán
olvasgass...
Bővebben: link -
flogidcpp
tag
sziasztok
abszolút kezdő vagyok a tuningban. tudnátok segíteni, hogy hol lehet utánanézni???
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzol Screenshot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest