Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, elég kevés! MÉG gyúrjál rá, és ha eléred a trilliobilliomillát, akkor gyere vissza, mert valszeg ezen a konfigon egy sima szövegszerkesztőt sem lehet beizzitani. A tuning alapjait már leírták, és belinkelték NEKED!
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest