- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, elég kevés! MÉG gyúrjál rá, és ha eléred a trilliobilliomillát, akkor gyere vissza, mert valszeg ezen a konfigon egy sima szövegszerkesztőt sem lehet beizzitani. A tuning alapjait már leírták, és belinkelték NEKED!
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Opel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest