Hirdetés
- Akciókamerák
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Szvsz, elég kevés! MÉG gyúrjál rá, és ha eléred a trilliobilliomillát, akkor gyere vissza, mert valszeg ezen a konfigon egy sima szövegszerkesztőt sem lehet beizzitani. A tuning alapjait már leírták, és belinkelték NEKED!
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Windows 11
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De, senki sem fogja helyetted megtenni. Tehát, első lépés, hogy tudjad jelenleg mid van, és milyen tapasztalatok vannak, hogyan kell majd letesztelni az eredményt. Magyarul, olvasd el a fenti linkeket! Aztán, irány a biosod, és mindig csak kicsit lépkedve, de kezd meg. Azért, az alaplap manuálja legyen kéznél, hogy pl. biost hogyan kell alapállásba hozni. Én pl. a reset jumperre ráraktam a háznak a reset gombját, igaz, mint késöbb kiderült, Abit lapoknál van más megoldás is.
A legfontosabb kéréds, hogy tudsz-e szorzót állítani a procin. Aztán, hogy mennyi max fsb-n megy a ramod, és ehez állítsad a procit (ha megy a szorzó állitás, ha nem, akkor egyszerre a proci-ram). Ami fontos, ha jól tudom, hogy az Athlon64-nél is szinkronban kell hajtani (ha mégsem, majd kijavítanak). Tehát, proci-ram azonos fsb-n, de ez elvileg egyszerre emeli amúgy is.
Tuning hat sztem itt a ph-n m,indent megtalalsz ami a tuninghoz kell.. csak a megfelelo forumot kell olvasni